Logistiek Medewerker

You are here

Afdeling

EOC Logistics  - Oudenaarde

Taken

EOC Logistics staat in voor het internationaal transport van chemische producten. Het team van transport planners en dispatchers zorgt er steevast voor dat onze producten tijdig op hun bestemming raken.

 Wij bieden jou binnen deze rol een opleiding tot planner waarbij je zal instaan voor het aansturen en inplannen van onze externe transporteurs. Anderzijds zal logistieke administratie voor jou na deze opleiding geen geheimen meer kennen!

 Benieuwd hoe het er aan toe gaat bij EOC?

Neem eens een kijkje: https://eocgroup.com/company-profile

 Profiel

Je komt terecht in een dynamische en sterk groeiende onderneming wiens producten je in het dagelijkse leven gebruikt, zonder dat je het zelf weet! Onze oppervlakte-actieve stoffen verbeteren de prestaties van jouw shampoo en afwasmiddel. Onze lijmen houden de doos van je ontbijtgranen samen, maar zitten ook in de isolatie van je huis, kortom een brede waaier aan producten voor evenveel toepassingen.

Learning on the job & opleidingstraject op maat

Recent je diploma behaald of klaar voor een carrièreswitch? Altijd willen weten hoe het er aan toe gaat op een logistieke afdeling? Zin in een job met verantwoordelijkheid en pit? Dan is EOC Logistics op zoek naar jou!

Aanbod

  • Samen met jouw collega Transport Planner werk je in een wisselend uurschema:
    • Week 1: 7u tot 16u30 .
    • Week 2: 9u30 tot 18u en ben je standby na de kantooruren en in het weekend.
  • Optie vast.

Interesse?

 Ben jij een gemotiveerd en leergierig persoon? Maar ook stressbestendig en communicatief sterk? Neem dan contact op met vacatures@eocgroup.com voor meer informatie!

 

Files must be less than 32 MB.
Allowed file types: txt pdf.