Dispatcher

You are here

Afdeling

Logistics - Oudenaarde

Taken  

EOC Logistics staat in voor het internationaal transport van verschillende chemische producten. Het team van transport planners en dispatchers zorgt er dagelijks voor dat onze producten tijdig op hun bestemming raken.

Wij bieden jou binnen deze rol een opleiding tot planner waarbij je zal instaan voor het aansturen en inplannen van een 25tal chauffeurs. Je staat hierbij in voor de planning van onze tankwagens en chauffeurs. Anderzijds zal logistieke administratie na deze opleiding geen geheimen meer voor je kennen!

Profiel 

Ben jij een krak met planning en een echte problem solver? Ben je een een gemotiveerd en leergierig persoon? Ben je stressbestendig en communiceer je vlot? Neem dan contact op met vacatures@eocgroup.com voor meer informatie!

Learning on the job & opleidingstraject op maat

Recent je diploma behaald of klaar voor een carrièreswitch? Altijd al willen weten hoe het er aan toe gaat op een logistieke afdeling? Zin in een job met verantwoordelijkheid en pit? Dan is EOC Logistics op zoek naar jou!

Benieuwd hoe het er aan toe gaat bij EOC?

Neem eens een kijkje: https://eocgroup.com/company-profile

Aanbod

Je komt terecht in een dynamische en sterk groeiende onderneming wiens producten je in het dagelijkse leven gebruikt, zonder dat je het zelf weet! Onze oppervlakte-actieve stoffen verbeteren de prestaties van jouw shampoo en afwasmiddel. Onze lijmen houden de doos van je ontbijtgranen samen, maar zitten ook in de isolatie van je huis, kortom een brede waaier aan producten voor evenveel toepassingen.

  • Samen met jouw collega Transport Planner werk je in een wisselend uurschema:
    • Week 1: 7u tot 16u30 .
    • Week 2: 9u30 tot 18u en ben je standby na de kantooruren en in het weekend.
  • Optie vast.

Interesse?

Stuur je cv en motivatie naar vacatures@eocgroup.com of reageer via het formulier hieronder.

Files must be less than 32 MB.
Allowed file types: txt pdf.